NEM CSAK KÜLFÖLDÖN BOLDOGULHATSZ!

Jól fizető munkalehetőség SZIGETSZENTMIKLÓSON!

... ha jó fizikummal rendelkezel, és nem áll tőled távol a fizikai munka sem,
... ha képes vagy a pontos, felelősségteljes munkavégzésre,
... ha tudsz 2, 3 vagy akár fix éjszakai műszakos munkarendben dolgozni,
... és jól elvégzett munkádért cserébe szeretnél tisztességes fizetést hazavinni,

AKKOR

Jelentkezz ÁRUÖSSZEKÉSZÍTŐ MUNKATÁRSNAK  piacvezető partnerünk szigetszentmiklósi üzemébe!

A MUNKA JELLEGÉRE VALÓ TEKINTETTEL elsősorban FÉRFIAK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK! 

Kapacitás bővítés miatt most Neked is lehetőséged nyílik bekerülni hazánk egyik nagy múltú logisztikai központjába kiemelkedő munkafeltételekkel. 

Mire számíthatsz nálunk?

Átlagon felüli alapbér és pótlékok

Az elvégzett munkádat versenyképes jövedelemmel honoráljuk és már a harmadik hónap után számíthatsz fizetés emelésre. Dolgozz nálunk, és vigyél haza Te is több pénzt!

Magas bónuszok

Az alapjövedelmeden túl már az első hónaptól kimagasló összegű bónuszra is számíthatsz, melyek már az első hónapoktól jelentősen megdobhatják a fizetésed.

Pontos kifizetések

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod. Ezt garantáljuk!

Tiszta és kellemes munkakörnyezet

A munkavégzés tiszta, kulturált, és európai körülmények között zajlik. A munkaruháról természetesen mi gondoskodunk.

Ingyenes utaztatás

A beosztásodhoz igazodva kényelmes céges busszal megyünk érted, és a műszakod végén vissza is viszünk a megbeszélt találkozási pontra. Mindez neked egy forintodba sem kerül. Buszjárataink: Ráckeve-Kiskunlacháza-Szigetszentmiklós, illetve Budapestről a Frangepán utca-Puskás Ferenc Stadion-Népliget-Határ út-Szigetszentmiklós útvonalon közlekednek.

Határozatlan idejű, bejelentett munkaviszony

Minden dolgozónkat határozatlan idejű munkaszerződéssel foglalkoztatjuk saját dolgozói állományban, így rajtunk keresztül mindenki jogosult ingyenes orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is.

Segíts, hogy segíthessünk

Miközben erről a lehetőségről gondolkozol, kérjük töltsd ki rövid kérdőívünket, hogy a visszajelzésed alapján könnyebben ajánlhassunk Neked és más álláskeresőknek még jobb munkahely lehetőségeket a jövőben. Mindez csak 1 percedbe kerül. Köszönjük!

NE MARADJ LE!

Már csak 5 üres pozíció vár betöltésre!

Munkakör megnevezése: ÁRUÖSSZEKÉSZÍTŐ MUNKATÁRS

Munkavégzés helye: SZIGETSZENTMIKLÓS

Munkarend: 2 műszak 

Feladatok:

A munkavégzés során az üzembe beérkező és onnan kimenő áruk átvételében, kiadásában, összekészítésében és ellenőrzésében kell segíteni. A munkát vonalkód olvasóval szükséges elvégezni, ezért nem árt, ha rendelkezel némi számítógépes ismerettel. A napi feladatok részét képezi még a raktári rend fenntartása is.

Ha Te is szeretnél Magyarországon jó pénzt keresni, és biztos munkahelyen dolgozni bejelentett fizetéssel, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT az alábbi adatlapon! Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.

A JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE SEMMILYEN KÖTELEZETTSÉGGEL NEM JÁR!

Tipp: Okostelefonról böngészed a weboldalunkat? Fektetett kijelzővel egyszerűbben átláthatod az űrlapot, ami a kitöltést is jelentősen megkönnyíti. 

Ne feledd! Már csak 5 szabad pozíció maradt! 


Ha pedig további kérdéseid lennének a munkakörrel vagy a jelentkezéssel kapcsolatban, akkor hívj bátran bennünket a +36-30-652-8791-es telefonszámunkon.

Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezésed az állásra.